Menu
bg en ro

Новини

Grip

Гроутуей - партньор на Гриптех за България, Румъния и Сърбия

Септ. 12, 2019

За нас е огромно удоволствие да споделим, че Гроутуей ЕООД вече предлага високо технологичните и иновативни аксесоари за подемна техника на фирма Griptech GmbH Германия.  

Портфолиото на Griptech  включва прецизни хидравлични измервателни системи, разнообразни прикачни устройства и специализирани камери.

С разработката на мобилната измервателна система ТС2000, Griptech успява да преодолее предразсъдъците на пазара относно хидравличното измерване на тегло. Комбинацията от здравина и прецизност, кара все повече компании да се насочат към мобилното претегляне. Това е  интелигентно решение, което значително улеснява трудната и времеемка дейност по контрол на теглото.

С точност на претегляне 0.1% от товароносимоста на оборудването, ТС 4000 е първата в света система за мобилно измерване с калибриращ клас Y (a).

Специалистите на Гроутуей  могат да предложат подходящо решение за почти всички индустриални направления. За повече информация, разгледайте продуктите на сайта ни https://growthway.eu/, както и този на нашия партньор: https://www.mobileweighing.com/.

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Адрес:          гр. София, ул. "Майор Горталов" №13

Телефон:      +359 89 871 7660

Email:           vgeorgiev@growthway.eu