ОТКРИТИ И КОРЕКТНИ

Открито и коректно отношение – не се страхуваме да се доверим на нашите партньори. Работим с тях честно и открито, защото вярваме че това е правилната основа за развитието на успешен бизнес. Уважаваме нуждите, мненията, желанията и целите на клиентите си, като правим всичко по силите си да изпълним коректно всеки поет ангажимент.

БОГАТ ОПИТ

Значителен практически опит – основателят на компанията има над 25 години практически опит в управление и оптимизации на големи индустриални предприятия. Сред тях са имена като Кремиковци АД, AQ Magnit – част от Шведската AQ Group, Siemens Pravets, Оргахим АД и др.

ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

Експертно познаване на цялата гама оперативни дейности. Можем да предложим както пълни решения за управление на цялата верига на доставки и оптимизация на производствените процеси, така и частични проекти по отделните компоненти.

ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ

Създаваме уникални оптимизационни модели изцяло разработени според Вашите нужди. Всяка наша разработка е плод на детайлно проучване и разбиране потребностите на клиента, съобразена е с неговата визия за развитие, както и взема в предвид финансовите дадености на конкретният бизнес.

ЦЯЛОСТНА УСЛУГА

Нашата дейност не се изчерпва само с консултантски услуги. Ние сме до вас през целият процес от идейният проект до реалната реализация на идеята. Предлагаме управление на проектите, съдействие за осигуряването на финансиране, както и обучение и развитие на Ваши или нови за компанията кадри.