Menu
bg en ro

Нашите предимства

  • Открито и коректно отношение.
  • Значителен практически опит.
  • Експертно познаване на цялата гама от оперативни дейности в едно индустриално предприятие.
  • Създаване на уникални оптимизационни модели, изцяло следващи нуждите на конкретният клиент.
  • Цялостна услуга - от проектното предложение до реализирането и обучение на екипите.
ОТКРИТИ И КОРЕКТНИ

ОТКРИТИ И
КОРЕКТНИ

Открито и коректно отношение – не се страхуваме да се доверим на нашите партньори. Работим с тях честно и открито, защото вярваме че това е правилната основа за развитието на успешен бизнес. Уважаваме нуждите, мненията, желанията и целите на клиентите си, като правим всичко по силите си да изпълним коректно всеки поет ангажимент.
БОГАТ  ОПИТ

БОГАТ
ОПИТ

Значителен практически опит – основателят на компанията има над 25 години практически опит в управление и оптимизации на големи индустриални предприятия. Сред тях са имена като Кремиковци АД, AQ Magnit – част от Шведската AQ Group, Siemens Pravets, Оргахим АД и др.
ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

ЕКСПЕРТНО
МНЕНИЕ

Експертно познаване на цялата гама оперативни дейности. Можем да предложим както пълни решения за управление на цялата верига на доставки и оптимизация на производствените процеси, така и частични проекти по отделните компоненти.
ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ

ИНДИВИДУАЛНИ
ПРОЕКТИ

Създаваме уникални оптимизационни модели изцяло разработени според Вашите нужди. Всяка наша разработка е плод на детайлно проучване и разбиране потребностите на клиента, съобразена е с неговата визия за развитие, както и взема в предвид финансовите дадености на конкретният бизнес.
ЦЯЛОСТНА УСЛУГА

ЦЯЛОСТНА
УСЛУГА

Нашата дейност не се изчерпва само с консултантски услуги. Ние сме до вас през целият процес от идейният проект до реалната реализация на идеята. Предлагаме управление на проектите, съдействие за осигуряването на финансиране, както и обучение и развитие на Ваши или нови за компанията кадри.